Bestil tilbud på miljøkortlægning

Vi giver et estimat på det normale prøveantal i bygninger, der ligner en aktuelle ejendom. Vi afregner materialeprøverne til vores egen kostpris, så vi har ingen interesse i at tage flere eller færre prøver end nødvendigt. Du kan også vælge at få en fast pris inkl. alle prøver - så tager vi risikoen. Ved større projekter, vil vi dog gerne have mulighed for at se bygningerne, inden vi afgiver tilbud.

Udfyldelse af formularen
Vi tjekker selv størrelse og byggeår i BBR-registret, så du skal kun anføre særlige forhold, f.eks. om bygningen er beboet, eller om der er steder, vi ikke kan få adgang til. Rapporten kan du regne med at få ca. 3 uger efter accept af tilbudet. Skal det gå hurtigere, så anfør det i formularen under "Evt. særlige forhold". Udenfor ferietiden vil du normalt modtage et tilbud senest 3 arbejdsdage efter indsendelse af formularen.

    Nej

    Når du klikker på send, accepterer du samtidigt, at vi må behandle dine personoplysninger. Oplysningerne anvendes udelukkende til besvarelse af din henvendelse samt ved ordrebehandling og fakturering. Dine personoplysninger videregives ikke til andre.