Få tilbud på miljøscreening

Du får et estimat på det normale prøveantal i bygninger, der ligner din, men antallet af prøver og dermed prisen kan blive både højere og lavere end estimatet. Vi afregner materialeprøverne til vores egen kostpris, så vi har ingen interesse i at tage flere eller færre prøver end nødvendigt. Du kan også vælge at få en fast pris inkl. alle prøver - så tager vi risikoen.

Udfyldelse af formularen
Vi tjekker selv størrelse og byggeår i BBR-registret, så du skal kun anføre særlige forhold, f.eks. om bygningen er beboet, eller om der er nogen steder, vi ikke kan komme ind. Du kan regne med at få din rapport ca. 3 uger efter accept af tilbudet. Skal det gå hurtigere, så anfør det i formularen under "Evt. særlige forhold". Udenfor ferietiden vil du normalt modtage et tilbud senest 3 arbejdsdage efter indsendelse.

    Nej

    Når du klikker på send, accepterer du samtidigt, at vi må behandle dine personoplysninger. Oplysningerne anvendes udelukkende til besvarelse af din henvendelse samt ved ordrebehandling og fakturering. Dine personoplysninger anvendes ikke til markedsføring og videregives ikke til andre.