Privatlivs- og cookiepolitik

 

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Søren Garde Rådgivning A/S
Voldbyvej 8B
8450 Hammel
Telefon: 22 23 47 55
Email: sga@garderaad.dk

Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, som en hjemmeside kan gemme på brugerens terminaludstyr (computer, tablet eller mobiltelefon). Cookies bruges til at levere information mellem brugeren og den besøgte hjemmeside. De er designet til at genkende dit terminaludstyr, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Du kan læse mere om cookies og reglerne for anvendelse af cookies på erhvervsstyrelsen.dk

Brug af cookies på www.garderaad.dk
På Søren Garde Rådgivnings hjemmeside anvendes kun strengt nødvendige cookies, som gør hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og anvendelse af kontaktformularer. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. Søren Garde Rådgivning indsamler således ikke oplysninger om din adfærd på hjemmesiden eller informationer til reklameformål.

Afvisning eller sletning af cookies
Du kan altid afvise eller slette cookies på dit terminaludstyr ved at ændre i din browsers indstillinger. Hvor du finder disse indstillinger afhænger af, hvilken browser du benytter. Du kan på følgende links få vejledning til din browser.

Firefox
Internet Explorer
Chrome
Safari
Opera
Flash
Android
iPhone og andre produkter fra Apple

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Søren Garde Rådgivning indsamler kun de personlige oplysninger, som er nødvendige for at kunne betjene dig, og som du selv giver os, når du f.eks. udfylder en kontaktformular. Disse personoplysninger omfatter typisk: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysningerne anvendes udelukkende til at besvare din henvendelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende lovgivning.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er nødvendigt for, at vi kan behandle din henvendelse. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af, om din henvendelse udløser bestilling af en af vores tekniske ydelser. Nødvendige kundeoplysninger opbevares minimum 5 år i henhold til bogføringsloven.

Videregivelse af oplysninger
Søren Garde Rådgivning bruger kun dine personoplysninger til at behandle din henvendelse samt udførelse af en eventuel ordre. Dine oplysninger videregives ikke til tredjeparter udover de databehandlere, vi benytter til opbevaring og behandling af virksomhedens data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi benytter os udelukkende af databehandlere i EU/EØS.

Indsigt og klager
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Databeskyttelsesforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse rettet eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Henvendelse herom kan ske til: sga@garderaad.dk. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Senest revideret 24.05.2018